Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sparkle

02/12/2021 | Flixfilm

Se Sparkle på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Music
Instruktion: Salim Akil
Skuespillere: Jordin Sparks Thomas, Carmen Ejogo, Whitney Houston
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Tre søstre fra Detroit opnår berømmelse som Motown-pigegruppe i tresserne. Men deres pludselige succes skaber konflikt og splittelse.

Sparkle havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sparkle på YouTube.Se Sparkle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sparkle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sparkle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sparkle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sparkle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar