Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sparkle

27/05/2017 | Flixfilm

Se Sparkle på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Music
Instruktør: Salim Akil
Skuespillere: Jordin Sparks Thomas, Whitney Houston, Derek Luke, Mike Epps
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Tre søstre fra Detroit opnår berømmelse som Motown-pigegruppe i tresserne. Men deres pludselige succes skaber konflikt og splittelse.


Se Sparkle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSparkle havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sparkle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sparkle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sparkle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sparkle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar