Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sparks and Embers

Sparks and Embers

15/11/2016 | Flixfilm

Se Sparks and Embers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Gavin Boyter
Skuespillere: Kris Marshall, Annelise Hesme, Waleed Akhtar, Valda Aviks
Spilletid: 88 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Fem år efter et vanvittig første møde i en fastsiddende elevator har et par kun 45 minutter til at generobre deres tabte kærlighed, før de for evigt skilles.


Se Sparks and Embers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSparks and Embers havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sparks and Embers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sparks and Embers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sparks and Embers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sparks and Embers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar