Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sparring

01/09/2018 | Flixfilm

Se Sparring på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Samuel Jouy
Skuespillere: Mathieu Kassovitz, Olivia Merilahti, Souleymane M'Baye, Billie Blain
Spilletid: 95 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En midaldrende bokser med en blakket baggrund bliver sparringspartner for en mesterbokser, mens han drømmer om en sidste chance for at afslutte sin karriere med en sejr.

Sparring havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sparring på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sparring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sparring stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sparring, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sparring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar