Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sparta

01/02/2019 | Flixfilm

Se Sparta på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Egor Baranov
Skuespillere: Alexander Petrov, Artyom Tkachenko
Spilletid: 53 min
Land: Russia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da en aldrende detektiv efterforsker en lærers mystiske død, bliver han hvirvlet ind i et virtual reality-spil, hvor indsatsen er høj.


Se Sparta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSparta (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sparta (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sparta herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sparta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sparta (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar