Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spartacus

Spartacus

16/05/2019 | Flixfilm

Se Spartacus på Netflix

Indspilningsår: 1960
Genre: Adventure, Biography, Drama, History, War
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Kirk Douglas, Laurence Olivier, Jean Simmons, Charles Laughton
Spilletid: 197 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Denne episke saga fortæller om skabelsen af en hær af slaver, der blev anført af en eks-gladiator ved navn Spartacus, og som truer det almægtige Roms suverænitet.


Se Spartacus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpartacus havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spartacus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spartacus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spartacus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spartacus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar