Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spartacus

Spartacus

16/05/2019 | Flixfilm

Spartacus på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Stanley Kubrick, Anthony Mann
Skuespillere: Kirk Douglas, Laurence Olivier, Jean Simmons
Spilletid: 197 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne episke saga fortæller om skabelsen af en hær af slaver, der blev anført af en eks-gladiator ved navn Spartacus, og som truer det almægtige Roms suverænitet.Se Spartacus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Spartacus havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spartacus på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Spartacus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spartacus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spartacus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spartacus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar