Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Speak

20/06/2022 | Flixfilm

Speak på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Filmet i én lang optagelse krydser 20 historier hinanden på Plaza Lavapiés i Madrid, og understreger ordets, samtalens og kommunikations kraft.Se Speak på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Speak havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Speak på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Speak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Speak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Speak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar