Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Special 26

Special 26

05/06/2017 | Flixfilm

Se Special 26 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Neeraj Pandey
Skuespillere: Akshay Kumar, Anupam Kher, Manoj Bajpayee, Jimmy Sheirgill
Spilletid: 144 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Dette krimidrama fortæller historien om en indisk svindler, der udgiver sig for at være en embedsmand, der skal udføre en skatteransagning hos en fremtrædende juvelér.Se Special 26 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Special 26 havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Special 26 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Special 26:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Special 26 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Special 26 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar