Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Special Correspondents

Special Correspondents

29/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Special Correspondents på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Ricky Gervais
Skuespillere: Ricky Gervais, Eric Bana, Vera Farmiga, Kelly Macdonald
Spilletid: 101 min
Land: Canada, UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Da de mister deres pas, opfinder et mundhuggende radiohold falske reportager fra en kampzone i en løgn, der bliver stadig mere kompliceret.


Se Special Correspondents på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Special Correspondents havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Special Correspondents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Special Correspondents herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Special Correspondents er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Special Correspondents stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar