Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Special Correspondents

Special Correspondents

29/04/2016 | Flixfilm

Special Correspondents på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Ricky Gervais
Skuespillere: Ricky Gervais, Eric Bana, Vera Farmiga
Spilletid: 101 min
Land: Canada, United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da de mister deres pas, opfinder et mundhuggende radiohold falske reportager fra en kampzone i en løgn, der bliver stadig mere kompliceret.

Special Correspondents havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Special Correspondents på YouTube.Se Special Correspondents på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Special Correspondents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Special Correspondents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Special Correspondents, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Special Correspondents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar