Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Special Correspondents

Special Correspondents

29/04/2016 | Flixfilm

Se Special Correspondents på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Ricky Gervais
Skuespillere: Ricky Gervais, Eric Bana, Vera Farmiga, Kelly Macdonald
Spilletid: 101 min
Land: Canada, UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da de mister deres pas, opfinder et mundhuggende radiohold falske reportager fra en kampzone i en løgn, der bliver stadig mere kompliceret.


Se Special Correspondents på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpecial Correspondents havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Special Correspondents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Special Correspondents herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Special Correspondents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Special Correspondents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar