Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Special

12/04/2019 | Flixfilm

Se Special på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ryan O'Connell, Jessica Hecht, Punam Patel, Marla Mindelle
Spilletid: 15 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En ung, homoseksuel mand med cerebral parese bryder ud fra sin isolerede eksistens i håbet om endelig at finde det liv, han ønsker sig.


Se Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpecial (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Special (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Special herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Special (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Special

  1. Mia - kl. 07:36, 13-04-2019:

    Jeg Elsker serien special, og så ville jeg høre hvornår sæson to kommer ud på netflix

  2. Nicholas bejstrup strand - kl. 18:08, 14-04-2019:

    Jamen den serie er i top.

    Mvh. Nicholas Bejstrup Strand

    Skriv kommentar