Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Special

20/05/2021 | Flixfilm

Special på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ryan O'Connell, Jessica Hecht, Punam Patel
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ung, homoseksuel mand med cerebral parese bryder ud fra sin isolerede eksistens i håbet om endelig at finde det liv, han ønsker sig.Se Special på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Special (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Special på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Special (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Special (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Special

  1. Mia - kl. 07:36, 13-04-2019:

    Jeg Elsker serien special, og så ville jeg høre hvornår sæson to kommer ud på netflix

  2. Nicholas bejstrup strand - kl. 18:08, 14-04-2019:

    Jamen den serie er i top.

    Mvh. Nicholas Bejstrup Strand

Skriv kommentar