Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Specialafsnit af Ricky Gervais’ serie Derek på Netflix

Specialafsnit af Ricky Gervais’ serie Derek på Netflix

11/01/2015 | Flixfilm

derek ricky gervais afsnit netflixDet sidste og en time lange afsnit af Ricky Gervais’ melodramatiske serie Derek, får premiere på Netflix Danmark d. 3. april. Det skriver Ricky Gervais på Twitter.

Afsnittet, der omhandler jul på plejehjemmet, blev oprindelig sendt på den britiske tv-kanal Channel 4 i december, men kommer altså nu på Netflix og det er i en ekstra lang version. Se en trailer til afsnittet nederst i artiklen.

Derek er en bittersød dramaserie om en gruppe mindre begavede, der lever på et alderdomshjem. I serien følger man den lettere retarderede Derek Noakes (Ricky Gervais) som er ansat på plejehjemmet hvor han hjælper det ældre mennesker med at have det så godt som muligt. Han elsker sit job, dyr, Jesus og Deal No Deal, men hans hobby er autografer. Udover Derek følger man også de to udskud Dougie (Karl Pilkington) og Kevl (David Earl) og hans bedste ven Hannah (Kerry Godliman), som er en hårdtarbejdende og sjov kollega på plejehjemmet.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

Der er lavet to sæsoner af Derek og de findes begge på Netflix Danmark. Den seneste sæson er fornyligt blevet nomineret til en prestigefyldt Golden Globe, hvor Ricky Gervais er med i opløbet om prisen for bedste hovedrolle i en komedieserie.

Specialafsnittet er øjensynligt det sidste vi kommer til at se til Derek Noakes, og der kommer dermed ikke flere afsnit af serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se special-afsnittet af Derek på Netflix fra d. 3. april. Find 2 sæsoner af Derek på Netflix: Link.

Trailer til Derek juleafsnit:




Skriv kommentar