Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spectral

09/12/2016 | Flixfilm

Se Spectral på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Nic Mathieu
Skuespillere: James Badge Dale, Emily Mortimer, Bruce Greenwood, Max Martini
Spilletid: 107 min
Land: USA, Hungary
Sprog: English, Russian, Romanian, Slovenian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en overnaturlig kraft raserer en krigshærget europæisk by, samarbejder en ingeniør med nogle specialtropper om at stoppe den.


Se Spectral på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpectral havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spectral ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spectral herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spectral er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spectral stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Spectral

 1. Jimmi Petersen - kl. 20:21, 01-02-2018:

  Spectral er på visse punkter opsigtsvækkende film og så alligevel ikke.

  Den er anderledes i det at et speciel team af specielle kamp soldater skal infiltrerer en forladt bydel for dens underlige uforklarlige hendelser der ligge noget tilbage i tiden hvor en mindre elite enhed blev brutalt tilintetgjort. Vore nye venner finder ud af de står foran en fjende de ikke kender og ikke ved hvordan de skal takle. Efter nogle dyre tab og særlig isenkram lære de efterhånden hvad de står overfor og kampen sætter ind som i nogen udstrækning river en med helt til slut. Så spændende kan den godt med rette siges at være.

  MEN den nyder godt af gode skuespillere præstation og en handling der læner sig tæt op ad Alien II. Flere ting går igen som er med til at højne den gode handling i Spectral.

  Filmen er ganske udmærket lavet og bestemt værd at se hvis man kan lide Aliens og comando sci-fi film. En film jeg gerne deler min hylde plads til.

  Mvh.
  Jimmi Petersen.
  Aalborg.

  Skriv kommentar