Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spectros

20/02/2020 | Flixfilm

Se Spectros på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Fantasy, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Enzo Barone, Pedro Carvalho, Danilo Mesquita, Cláudia Okuno
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En gruppe teenagere bliver fanget i et overnaturligt opgør, da århundredgamle, hævngerrige ånder dukker op i Liberdade-kvarteret i São Paulo.


Se Spectros på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpectros (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spectros (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spectros herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spectros er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spectros (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar