Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spectros

20/02/2020 | Flixfilm

Spectros på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Fantasy, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cláudia Okuno, Danilo Mesquita, Mariana Sena
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, Japanese
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En gruppe teenagere bliver fanget i et overnaturligt opgør, da århundredgamle, hævngerrige ånder dukker op i Liberdade-kvarteret i São Paulo.

Spectros (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spectros på YouTube.Se Spectros på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spectros (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spectros (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spectros, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spectros er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar