Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Speech and Debate

Speech and Debate

06/07/2017 | Flixfilm

Se Speech and Debate på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre kreative, utilpassede high school-elever er trætte af de voksnes dobbeltmoral og genopliver en gammel debatklub i protest.


Se Speech and Debate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpeech and Debate havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Speech and Debate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Speech and Debate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Speech and Debate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speech and Debate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar