Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Speed Cross

Speed Cross

13/05/2021 | Flixfilm

Speed Cross på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Action, Drama
Instruktion: Stelvio Massi
Skuespillere: Fabio Testi, Vittorio Mezzogiorno, Daniela Poggi
Spilletid: 88 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: To gode venner og motocross-vovehalse, som har gashåndtaget i bund både på banen og i livet i det hele taget, bliver mål for en bande, der svindler med løbsresultater.Se Speed Cross på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Speed Cross havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Speed Cross på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Speed Cross ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speed Cross stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Speed Cross, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Speed Cross er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar