Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Speed Kills

Speed Kills

01/06/2020 | Flixfilm

Se Speed Kills på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jodi Scurfield
Skuespillere: John Travolta, Katheryn Winnick, Jennifer Esposito, Michael Weston
Spilletid: 102 min
Land: Puerto Rico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 4.2

Handling: I 1980'erne er en kriminel motorbådssejler med til at smugle narko for millioner af dollars til Miami, inden han påkalder sig både mafiaens og narkopolitiets vrede.

Speed Kills havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Speed Kills på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Speed Kills ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speed Kills stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Speed Kills, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Speed Kills er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar