Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Speed Kills

Speed Kills

01/06/2020 | Flixfilm

Speed Kills på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Jodi Scurfield
Skuespillere: John Travolta, Katheryn Winnick, Jennifer Esposito
Spilletid: 1 min
Land: Puerto Rico, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: I 1980'erne er en kriminel motorbådssejler med til at smugle narko for millioner af dollars til Miami, inden han påkalder sig både mafiaens og narkopolitiets vrede.

Speed Kills havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Speed Kills på YouTube.Se Speed Kills på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Speed Kills ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speed Kills stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Speed Kills, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Speed Kills er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar