Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Speed Sisters

Speed Sisters

01/06/2016 | Flixfilm

Se Speed Sisters på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Adventure, Drama
Instruktør: Amber Fares
Skuespillere: N/A
Spilletid: 78 min
Land: Palestine, Qatar, UK, Denmark, Canada, USA
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Speed Sisters er den arabiske verdens første racerhold udelukkende med kvinder bag rattet. I denne film fremviser de deres køreevner med fuld gas på alle ventiler.


Se Speed Sisters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpeed Sisters havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Speed Sisters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Speed Sisters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Speed Sisters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speed Sisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar