Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Speed Sisters

Speed Sisters

01/06/2016 | Flixfilm

Speed Sisters på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Adventure, Drama
Instruktion: Amber Fares
Skuespillere: N/A
Spilletid: 78 min
Land: Occupied Palestinian Territory, Qatar, United Kingdom, Denmark, Canada, United States
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Speed Sisters er den arabiske verdens første racerhold udelukkende med kvinder bag rattet. I denne film fremviser de deres køreevner med fuld gas på alle ventiler.

Speed Sisters havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Speed Sisters på YouTube.Se Speed Sisters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Speed Sisters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speed Sisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Speed Sisters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Speed Sisters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar