Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Speed

01/02/2014 | Flixfilm

Se Speed på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Jan de Bont
Skuespillere: Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock, Joe Morton
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Der er fuld fart på, når en vanvittig bombemand planter en bombe i en bus i Los Angeles og truer med at udløse den, hvis bussens fart kommer under 75 km/t.


Se Speed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpeed havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Speed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Speed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Speed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Speed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar