Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Speederen i bund: Netflix lancerer nye motorshows

Speederen i bund: Netflix lancerer nye motorshows

15/08/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har sat produktionen af nye bilprgrammer i højeste gear og kan således præsenterer to helt nye shows samt en ny sæson af et eksisterende.

Netflix oplyser i en pressemeddelelse, at de først og fremmest har valgt at give grønt lys til en ny sæson af ‘Fastest Car’, der havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018.

Showet hvor superbiler konkurrerer med gamle lig om hvilken der er hurtigst, var det første motorshow fra streamingtjenesten og ‘Fastest Car’ sæson 2 lander i løbet af 2019.

Heruder kan Netflix afsløre det nye ‘Car Masters: Rust To Riches’, hvor Mark Towle og hans hold fra Gotham Garage ser om de ombygger ældre biler til store luksuriøse slæder til flere millioner. Umiddelbart kunne showet godt lyde som en kopi af ‘Pimp My Ride’, der blev vist på MTV for 10 år siden.

LÆS OGSÅ:   Netflix finder hovedrollen til Jo Nesbøs krimimysterium 'Harry Hole'

De otte episoder af ‘Car Masters: Rust To Riches’ får premiere den 14. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden overstående bilprogrammer er Netflix også klar med ‘Hyperdrive’, der produceres af en tilsyneladende bilglad Charlize Theron (‘Mad Max: Fury Road’). ‘Hyperdrive’ kan ses på Netflix Danmark i 2019.

I dette program skal racerkørere fra hele verden dyste mod hinanden i den største forhindringsbane, som nogensinde er blevet konstrueret.

Tidligere har Netflix også annonceret en kommende serie om Formula 1 World Championship 2018, der vil have enestående og eksklusiv adgang til verdens hurtigste kørere, holdenes hovedpersoner og ejere samt såvel Formula 1’s eget ledelsesteam. Netflix-serien om Formula 1 får premiere i 2019.
Skriv kommentar