Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spelling the Dream

Spelling the Dream

03/06/2020 | Flixfilm

Se Spelling the Dream på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Sam Rega
Skuespillere: Srinivas Ayyagari, Jacques Bailly, Valerie Browning, Ratnam Chitturi
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.

Spelling the Dream havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spelling the Dream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spelling the Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spelling the Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spelling the Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spelling the Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar