Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Spenser Confidential’ – Ny action-komedie med Mark Wahlberg

‘Spenser Confidential’ – Ny action-komedie med Mark Wahlberg

22/01/2020 | Flixfilm

Spenser Confidential netflix danmarkNetflix har netop annonceret den originale spillefilm ‘Spenser Confidential’ med Mark Wahlberg (‘The Fighter’, ‘The Departed’) i hovedrollen som en lovløs betjent, inspireret af Ace Atkins’ bestsellerroman ‘Robert B. Parker’s Wonderland’.

‘Spenser Confidential’ får premiere i udvalgte biografer og på Netflix Danmark 6. marts.

Se trailer til filmen nederst i artiklen.

Spenser (Mark Wahlberg) — en tidligere politimand, der er bedre kendt for at skabe problemer end for at løse dem — er lige blev løsladt fra fængslet og planlægger at forlade Bostons kriminelle underverden for altid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men først må han hjælpe sin gamle boksetræner og mentor, Henry (Alan Arkin), med en lovende amatørbokser. Det er Hawk (Winston Duke), en skarp, seriøs MMA-fighter, der er overbevist om, at han kan blive en endnu hårdere modstander, end Spenser nogensinde var.

LÆS OGSÅ   Årets mest læste anmeldelser

Da to af Spensers tidligere kolleger bliver myrdet, kæmper Hawk og hans rapkæftede ekskæreste, Cissy (Iliza Shlesinger) sammen med Spenser for at give gerningsmændene den straf de fortjener og afslører sandheden samt sammensværgelsen bag det. På trods af gentagne trusler tager Spenser retfærdigheden i sine egne hænder for at bevise, at ingen er hævet over loven.

‘Spenser Confidential’ er skabt af Peter Berg, som også arbejdede sammen med Mark Wahlberg og havde skuespilleren i hovedrollen i instruktørens seneste fire film; ‘Lone Survivor’, ‘Deepwater Horizon’, ‘Patriots Day’ og ‘Mile 22’.

Se ‘Spenser Confidential’ på Netflix Danmark fra den 6. marts.    Skriv kommentar