Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spenser Confidential

Spenser Confidential

06/03/2020 | Flixfilm

Se Spenser Confidential på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den tidligere betjent og fængselsfange Spenser undersøger sammen med den ambitiøse MMA-fighter Hawk en dyster sammensværgelse med tråde til to døde politifolk fra Boston.


Se Spenser Confidential på Netflix

Anmeldelse: Spenser Confidential

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpenser Confidential havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spenser Confidential ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spenser Confidential herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spenser Confidential er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spenser Confidential stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar