Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spenser Confidential

Spenser Confidential

06/03/2020 | Flixfilm

Se Spenser Confidential på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den tidligere betjent og fængselsfange Spenser undersøger sammen med den ambitiøse MMA-fighter Hawk en dyster sammensværgelse med tråde til to døde politifolk fra Boston.

Spenser Confidential havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spenser Confidential på NetflixAnmeldelse: Spenser Confidential

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spenser Confidential ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spenser Confidential stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spenser Confidential, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spenser Confidential er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar