Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

SPF-18

30/10/2017 | Flixfilm

Se SPF-18 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Romance
Instruktør: Alex Israel
Skuespillere: Carson Meyer, Noah Centineo, Bianca A. Santos, Jackson White
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: Ankomsten af en gådefuld musiker i Malibu skaber splittelse mellem en teenagepige og hendes surferkæreste.


Se SPF-18 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSPF-18 havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om SPF-18 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til SPF-18 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til SPF-18 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at SPF-18 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar