Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Spider-Man 2

Spider-Man 2

01/06/2023 | Flixfilm

Spider-Man 2 på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Sam Raimi
Skuespillere: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Chinese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Peter Parker er træt af at leve et dobbeltliv og lægger sin superhelteidentitet på hylden. Vil han fortryde, når en mangearmet skurk hærger New York?Se Spider-Man 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Spider-Man 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spider-Man 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Spider-Man 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spider-Man 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spider-Man 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar