Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spider-Man 3

Spider-Man 3

16/03/2019 | Flixfilm

Se Spider-Man 3 på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church
Spilletid: 139 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den tilsyneladende uovervindelige Spider-Man må kæmpe mod nogle helt nye skurke i denne tredje film i den enormt populære serie.


Se Spider-Man 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpider-Man 3 havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spider-Man 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spider-Man 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spider-Man 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar