Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spider-Man: Far from Home

Spider-Man: Far from Home

31/03/2021 | Flixfilm

Se Spider-Man: Far from Home på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Jon Watts
Skuespillere: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Czech
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Selv kvarterets rare superhelt kan trænge til ferie. Men en ny fare tvinger Peter Parker til at svinge sig op til at tage affære under en studietur til Europa.

Spider-Man: Far from Home havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spider-Man: Far from Home på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spider-Man: Far from Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man: Far from Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spider-Man: Far from Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spider-Man: Far from Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar