Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

30/03/2019 | Flixfilm

Se Spider-Man: Homecoming på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Jon Watts
Skuespillere: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Peter Parker vender tilbage til sit almindelige liv som skoleelev, indtil en flyvende fjende giver ham chancen for at bevise sit værd som spindskydende superhelt.


Se Spider-Man: Homecoming på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpider-Man: Homecoming havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spider-Man: Homecoming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spider-Man: Homecoming herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spider-Man: Homecoming er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man: Homecoming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar