Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

30/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Spider-Man: Homecoming på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Jon Watts
Skuespillere: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Peter Parker vender tilbage til sit almindelige liv som skoleelev, indtil en flyvende fjende giver ham chancen for at bevise sit værd som spindskydende superhelt.


Se Spider-Man: Homecoming på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spider-Man: Homecoming havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Spider-Man: Homecoming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spider-Man: Homecoming herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spider-Man: Homecoming er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man: Homecoming stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar