Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse

02/10/2020 | Flixfilm

Spider-Man: Into the Spider-Verse på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Skuespillere: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Efter at være blevet bidt af en radioaktiv edderkop får teenageren Miles Morales fra Brooklyn et lynkursus i kast med spind af sine modparter fra en anden dimension.

Spider-Man: Into the Spider-Verse havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spider-Man: Into the Spider-Verse på YouTube.Se Spider-Man: Into the Spider-Verse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spider-Man: Into the Spider-Verse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man: Into the Spider-Verse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spider-Man: Into the Spider-Verse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spider-Man: Into the Spider-Verse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar