Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

11/09/2023 | Flixfilm

Spider-Man: No Way Home på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Jon Watts
Skuespillere: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch
Spilletid: 148 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Da hans kære er i fare, beder Peter Parker Doctor Strange om hjælp – og ved et uheld udløser han en katastrofe med enorme konsekvenser.Se Spider-Man: No Way Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Spider-Man: No Way Home havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spider-Man: No Way Home på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Spider-Man: No Way Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man: No Way Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spider-Man: No Way Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spider-Man: No Way Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar