Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spider-Man

Spider-Man

16/03/2019 | Flixfilm

Se Spider-Man på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Efter at være blevet bidt af en genetisk modificeret edderkop, udstyres den generte teenager Peter Parker med utrolige superkræfter, som han hurtigt får brug for.


Se Spider-Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpider-Man havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spider-Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spider-Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spider-Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar