Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spider-Man

Spider-Man

31/03/2021 | Flixfilm

Spider-Man på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Sam Raimi
Skuespillere: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter at være blevet bidt af en genetisk modificeret edderkop, udstyres den generte teenager Peter Parker med utrolige superkræfter, som han hurtigt får brug for.

Spider-Man havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spider-Man på YouTube.Se Spider-Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spider-Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spider-Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spider-Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spider-Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar