Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spiderhead

Spiderhead

17/06/2022 | Flixfilm

Spiderhead på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Joseph Kosinski
Skuespillere: Miles Teller, Chris Hemsworth, Charles Parnell
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En fange i et superfængsel begynder at tvivle på formålet med de følelseskontrollerende stoffer, han skal teste for en genial medicinforsker.

Spiderhead havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spiderhead på YouTube.Se Spiderhead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spiderhead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spiderhead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spiderhead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spiderhead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar