Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spies & Glistrup

Spies & Glistrup

30/11/2019 | Flixfilm

Spies & Glistrup på Netflix

Produktionsår: 1928
Genre: Romance, Thriller
Instruktion: Fritz Lang
Skuespillere: Rudolf Klein-Rogge, Gerda Maurus, Willy Fritsch
Spilletid: 90 min
Land: Germany
Sprog: None, German
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne film kortlægger venskabet og forretningerne mellem en hårdt festende playboy og en frygtsom advokat, der transformerede hele Danmarks rejsebranche.

Spies & Glistrup havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spies & Glistrup på YouTube.Se Spies & Glistrup på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spies & Glistrup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spies & Glistrup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spies & Glistrup, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spies & Glistrup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar