Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spies & Glistrup

Spies & Glistrup

30/11/2019 | Flixfilm

Se Spies & Glistrup på Netflix

Indspilningsår: 1928
Genre: Romance, Thriller
Instruktør: Fritz Lang
Skuespillere: Rudolf Klein-Rogge, Gerda Maurus, Lien Deyers, Louis Ralph
Spilletid: 90 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne film kortlægger venskabet og forretningerne mellem en hårdt festende playboy og en frygtsom advokat, der transformerede hele Danmarks rejsebranche.Se Spies & Glistrup på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spies & Glistrup havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spies & Glistrup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Spies & Glistrup:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spies & Glistrup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spies & Glistrup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar