Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spies Like Us

Spies Like Us

22/10/2014 | Flixfilm

Se Spies Like Us på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Chevy Chase, Dan Aykroyd, Mark Stewart
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne komedie følger to CIA-spioner, der aldrig før har forladt deres kedelige kontorer i Washington, D.C. Sammen forsøger de at afværge en atomkatastrofe.

Spies Like Us havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spies Like Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spies Like Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spies Like Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spies Like Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spies Like Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar