Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Spike Lee laver sin debutfilm om til Netflix-serie

Spike Lee laver sin debutfilm om til Netflix-serie

17/09/2016 | Flixfilm

shes-gotta-have-it-spike-lee-serie-netflixDen amerikanske instruktør Spike Lee, som i særdeleshed slog sit navn fast med filmen Malcolm X fra 1992, har indgået et samarbejde med Netflix om at lave sin revolutionære debutfilm; She’s Gotta Have It fra 1986 om til en originalserie. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Spike Lee er selv instruktør på den 10-episoder lange serie, som vil byde på en opdateret og moderne version af den originale historie, der handler om Nola Darling, som er en kunstner sidst i 20’erne, der er bosat i Brooklyn, New York. Her kæmper hun med at definere sig selv og fordele sin tid mellem venner, arbejde og hendes tre elskere; modellen Greer Child, investeringsrådgiveren Jamie Overstreet og hippe Mars Blackman.

Foruden at instruere så er Spike Lee også skaberen af serien og vil tilmed være producer sammen med sin kone; Tonya Lewis Lee.

Spike Lee udtaler i forbindelse med offentliggørelsen; “She’s Gotta Have It har en speciel plads i mit hjerte. Vi lavede filmen i løbet af 12 dage i en varm sommer i 1985 for et beskedent budget på $175.000. Her 30 år efter premieren havde min kone den vision at omdanne filmen til serie. Hun kunne se det med det samme. Jeg kunne ikke. Men vi er begejstret for at have Netflix med om bord for at realisere denne vision.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

Foruden She’s Gotta Have It og Malcolm X, så har Spike Lee også stået bag Inside Man, 25th Hour og Do the Right Thing, som blev nomineret til en Oscar i 1990.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke offentliggjort hvornår She’s Gotta Have It-serien får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar