Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Spil ‘Stranger Things’ på iPhone og Android

Spil ‘Stranger Things’ på iPhone og Android

04/10/2017 | Flixfilm

Netflix har gået stille med dørerne, men i dag blev spillet ‘Stranger Things – The Game’ lanceret til iOS og Android, som byder på et fuldbyrdet eventyr til The Upside Down.

Spillet er naturligvis lavet i bedst arkade-stil således 80’er stemningen fra den originale serie bevares, mens man i ‘Stranger Things – The Game’ besøger alle de velkendte steder fra serien, heriblandt The Upside Down, Hawkins by og den nærliggende Mirkwood skov.

Nederst i artiklen kan finde en trailer fra det nye action adventure spil, som kan hentes gratis på Apple App Store og Google Play Store.

‘Stranger Things – The Game’ udforsker også helt nye områder, som ikke er set før i serien, mens man bevæger sig rundt som Mike, Dustin, Lucas, Will eller politichefen Jim Hopper, samtidig med at man indsamler Eggos og løser mysterier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spillet lanceres i forbindelse med denne måneds premiere på den længeventede sæson 2, som rammer Netflix den 27. oktober. Alle episoder i den nye sæson kan ses med det samme.

LÆS OGSÅ   'Knives Out 2' - Se første trailer til det stjernespækkede mordmysterie

Det er som nævnt helt gratis at downloade ‘Stranger Things – The Game’, og spillet byder ikke på ubehagelige små-betalinger og indhold, som koster ekstra. Faktisk fortæller Netlfix, at spillet skulle byde på 10 timers gameplay, samt at en større opdatering til spillet ventes at ramme når den nye sæson får premiere på streamingtjenesten.

Hent spillet til iOS og Android.

Stranger Things‘ sæson 2 får premiere på Netflix den 27. oktober, mens første sæson kan ses på streamingtjenesten.Skriv kommentar