Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spinning Out

Spinning Out

01/01/2020 | Flixfilm

Spinning Out på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kaya Scodelario, January Jones, Willow Shields
Spilletid: 48 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En kunstskøjteløber, der håber på at komme til OL, kæmper med at balancere kærlighed, familie og et sårbart sind, da hendes vinderdrømme pludselig bliver sat på pause.

Spinning Out (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spinning Out på YouTube.Se Spinning Out på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spinning Out (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spinning Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spinning Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spinning Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar