Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spinning Out

Spinning Out

01/01/2020 | Flixfilm

Se Spinning Out på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaya Scodelario, January Jones, Willow Shields, Evan Roderick
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En kunstskøjteløber, der håber på at komme til OL, kæmper med at balancere kærlighed, familie og et sårbart sind, da hendes vinderdrømme pludselig bliver sat på pause.Se Spinning Out på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spinning Out (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spinning Out (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Spinning Out:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spinning Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spinning Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar