Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spinning Out

Spinning Out

01/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Spinning Out på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaya Scodelario, January Jones, Willow Shields, Evan Roderick
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En kunstskøjteløber, der håber på at komme til OL, kæmper med at balancere kærlighed, familie og et sårbart sind, da hendes vinderdrømme pludselig bliver sat på pause.


Se Spinning Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spinning Out (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spinning Out (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spinning Out herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spinning Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spinning Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar