Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit of the Ball

Spirit of the Ball

25/04/2022 | Flixfilm

Spirit of the Ball på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Murad Abu Eisheh
Skuespillere: N/A
Spilletid: 93 min
Land: Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Én bold. Én verden. Én bus. En lille gruppe aktivister tager af sted i en minibus på tværs af 18 lande i Europa og Mellemøsten med kurs mod VM.

Spirit of the Ball havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spirit of the Ball på YouTube.Se Spirit of the Ball på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spirit of the Ball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit of the Ball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirit of the Ball, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirit of the Ball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar