Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Rangers

Spirit Rangers

10/10/2022 | Flixfilm

Spirit Rangers på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Brody Bett, Wacinyeya Iwasaka Yracheta, Isis Celilo Rogers
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: De tre søskende Kodi, Summer og Eddy er amerikanske indianere og har en hemmelighed: De er Spirit Rangers og hjælper med at beskytte den nationalpark, der er deres hjem.

Spirit Rangers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spirit Rangers på YouTube.Se Spirit Rangers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spirit Rangers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Rangers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirit Rangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirit Rangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar