Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free: Pony Tales

Spirit Riding Free: Pony Tales

18/10/2019 | Flixfilm

Se Spirit Riding Free: Pony Tales på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sydney Park, Amber Frank
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Der er masser af sjov og eventyr fra Spirit – rider frit i denne skønne blanding af musikvideoer og små historier med Lucky og alle hendes venner.


Se Spirit Riding Free: Pony Tales på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpirit Riding Free: Pony Tales (Spirit – rider frit: Korte hestehistorier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free: Pony Tales (Spirit – rider frit: Korte hestehistorier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spirit Riding Free: Pony Tales herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spirit Riding Free: Pony Tales (Spirit – rider frit: Korte hestehistorier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free: Pony Tales (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar