Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free: Pony Tales

Spirit Riding Free: Pony Tales

18/10/2019 | Flixfilm

Spirit Riding Free: Pony Tales på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amber Frank, Bailey Gambertoglio, Sydney Park
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Der er masser af sjov og eventyr fra Spirit – rider frit i denne skønne blanding af musikvideoer og små historier med Lucky og alle hendes venner.

Spirit Riding Free: Pony Tales (Spirit – rider frit: Korte hestehistorier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spirit Riding Free: Pony Tales på YouTube.Se Spirit Riding Free: Pony Tales på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free: Pony Tales (Spirit – rider frit: Korte hestehistorier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free: Pony Tales (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirit Riding Free: Pony Tales, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirit Riding Free: Pony Tales (Spirit – rider frit: Korte hestehistorier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar