Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free: Ride Along Adventure

Spirit Riding Free: Ride Along Adventure

08/12/2020 | Flixfilm

Se Spirit Riding Free: Ride Along Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family, Mystery, Western
Instruktør: Allan Jacobsen, Beth Sleven, Kevin Wotton, Stephen Cooper, Josh Taback
Skuespillere: Amber Frank, Bailey Gambertoglio, Sydney Park, Bella Aboulhosn
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Tag med Lucky og hendes venner på en interaktiv mission for at redde Maricelas elskede hoppe Mystery fra nogle hestetyve, som har indfanget hende og en flok vilde heste.

Spirit Riding Free: Ride Along Adventure (Spirit – rider frit: Rid med på eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spirit Riding Free: Ride Along Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free: Ride Along Adventure (Spirit – rider frit: Rid med på eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free: Ride Along Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirit Riding Free: Ride Along Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirit Riding Free: Ride Along Adventure (Spirit – rider frit: Rid med på eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar