Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free: Riding Academy

Spirit Riding Free: Riding Academy

04/09/2020 | Flixfilm

Se Spirit Riding Free: Riding Academy på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bailey Gambertoglio, Amber Frank, Duncan Joiner, Kitana Turnbull
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Lucky og hendes venner tager hul på et nyt kapitel, da de forlader Miradero og starter på en ny, prestigefyldt rideskole for at lære mere.


Se Spirit Riding Free: Riding Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spirit Riding Free: Riding Academy (Spirit – rider frit: Rideskolen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free: Riding Academy (Spirit – rider frit: Rideskolen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Spirit Riding Free: Riding Academy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spirit Riding Free: Riding Academy (Spirit – rider frit: Rideskolen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free: Riding Academy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar