Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas

Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas

06/12/2019 | Flixfilm

Se Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Lucky og hendes venner må finde en måde, hvorpå de kan komme hjem i tide til jul, da en klippe og en voldsom snestorm kommer i vejen for deres rejseplaner.


Se Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (Spirit rider frit: Spirits jul) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (Spirit rider frit: Spirits jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (Spirit rider frit: Spirits jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar