Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas

Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas

06/12/2019 | Flixfilm

Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Lucky og hendes venner må finde en måde, hvorpå de kan komme hjem i tide til jul, da en klippe og en voldsom snestorm kommer i vejen for deres rejseplaner.

Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (Spirit rider frit: Spirits jul) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas på YouTube.Se Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (Spirit rider frit: Spirits jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (Spirit rider frit: Spirits jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar