Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free

Spirit Riding Free

05/04/2019 | Flixfilm

Se Spirit Riding Free på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amber Frank, Bailey Gambertoglio, Sydney Park, Nolan North
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I en lille by i det vestlige USA knytter den modige bypige Lucky tætte bånd til den vilde hest Spirit og begiver sig ud på sjove eventyr med vennerne Pru og Abigail.

Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spirit Riding Free på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirit Riding Free, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Spirit Riding Free

  1. Alicia - kl. 23:00, 12-07-2018:

    Jeg elsker denne serie og håber i vil se den husk at følge med og se hvordan den ender:)

  2. lykke - kl. 18:10, 21-05-2019:

    elsker seriøst denne serie!!! hvornår kommer sæson 9?!

    Skriv kommentar