Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free

Spirit Riding Free

09/11/2018 | 1 kommentar

Se Spirit Riding Free på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Adventure, Family, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amber Frank, Bailey Gambertoglio, Sydney Park, Nolan North
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: I en lille by i det vestlige USA knytter den modige bypige Lucky tætte bånd til den vilde hest Spirit og begiver sig ud på sjove eventyr med vennerne Pru og Abigail.


Se Spirit Riding Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spirit Riding Free herunder:Fra premieredatoen (9. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Spirit Riding Free (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Spirit Riding Free

  1. Alicia - kl. 23:00, 12-07-2018:

    Jeg elsker denne serie og håber i vil se den husk at følge med og se hvordan den ender:)

    Skriv kommentar


Telmore