Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit Riding Free

Spirit Riding Free

05/04/2019 | 2 kommentarer

Se Spirit Riding Free på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Family, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amber Frank, Bailey Gambertoglio, Sydney Park, Nolan North
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I en lille by i det vestlige USA knytter den modige bypige Lucky tætte bånd til den vilde hest Spirit og begiver sig ud på sjove eventyr med vennerne Pru og Abigail.


Se Spirit Riding Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spirit Riding Free herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spirit Riding Free (Spirit – rider frit) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit Riding Free (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Spirit Riding Free

  1. Alicia - kl. 23:00, 12-07-2018:

    Jeg elsker denne serie og håber i vil se den husk at følge med og se hvordan den ender:)

  2. lykke - kl. 18:10, 21-05-2019:

    elsker seriøst denne serie!!! hvornår kommer sæson 9?!

    Skriv kommentar