Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirit: Stallion of the Cimarron

Spirit: Stallion of the Cimarron

16/12/2019 | Flixfilm

Spirit: Stallion of the Cimarron på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: Kelly Asbury, Lorna Cook
Skuespillere: Matt Damon, James Cromwell, Daniel Studi
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Her er et nyt filmeventyr fra Shrek-folkene. Følg den vilde unge mustang Spirits dramatiske færd for at gøre det umulige: at redde sin hjemegn og genvinde friheden.

Spirit: Stallion of the Cimarron havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spirit: Stallion of the Cimarron på YouTube.Se Spirit: Stallion of the Cimarron på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spirit: Stallion of the Cimarron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirit: Stallion of the Cimarron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirit: Stallion of the Cimarron, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirit: Stallion of the Cimarron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar