Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirited Away

Spirited Away

01/03/2020 | Flixfilm

Se Spirited Away på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy, Mystery
Instruktør: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Rumi Hiiragi, Miyu Irino, Mari Natsuki, Takashi Naitô
Spilletid: 125 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Chihiro ender ved et tilfælde i en magisk verden, som en heks regerer over – og dem, der ikke adlyder, forvandles til dyr.

Spirited Away (Chihiro og heksene) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spirited Away på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spirited Away (Chihiro og heksene) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirited Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirited Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirited Away (Chihiro og heksene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar