Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spirited Away

Spirited Away

01/03/2020 | Flixfilm

Spirited Away på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Daveigh Chase, Suzanne Pleshette, Miyu Irino
Spilletid: 125 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Chihiro ender ved et tilfælde i en magisk verden, som en heks regerer over – og dem, der ikke adlyder, forvandles til dyr.

Spirited Away (Chihiro og heksene) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spirited Away på YouTube.Se Spirited Away på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spirited Away (Chihiro og heksene) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spirited Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spirited Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spirited Away (Chihiro og heksene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar