Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spivak

15/05/2018 | Flixfilm

Se Spivak på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Wally Spivak kæmper med livet som forfatter og føler, at han er kørt fast, indtil han møder et kærestepar og får et helt nyt og anderledes syn på tilværelsen.


Se Spivak på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpivak havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spivak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spivak herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spivak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spivak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar