Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Splice

01/06/2014 | Flixfilm

Se Splice på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Vincenzo Natali
Skuespillere: Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac, Brandon McGibbon
Spilletid: 104 min
Land: Canada, France, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: To videnskabsmænd trodser det medicinalfirma, som betaler deres forskning, for at fortsætte deres uortodokse eksperiment med at skabe en hybrid mellem menneske og dyr.


Se Splice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSplice havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Splice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Splice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Splice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Splice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar