Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Splinter

15/11/2013 | Flixfilm

Se Splinter på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Toby Wilkins
Skuespillere: Charles Baker, Jill Wagner, Paulo Costanzo, Shea Whigham
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Et ungt par er på romantisk camping i ørkenen, men turen bliver snart et mareridt, da de støder på en flygtet straffefange og hans kæreste, der ønsker deres bil.


Se Splinter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSplinter havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Splinter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Splinter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Splinter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Splinter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar