Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Splinters

Splinters

01/05/2014 | Flixfilm

Se Splinters på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Adam Pesce
Skuespillere: N/A
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Landsbyboerne på Papua New Guinea håber på et bedre liv ved at blive professionelle surfere. Det er en konkurrencepræget udfordring, som tester deres mod.


Se Splinters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSplinters havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Splinters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Splinters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Splinters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Splinters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar