Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Split

22/01/2021 | Flixfilm

Se Split på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: M. Night Shyamalan
Skuespillere: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson
Spilletid: 117 min
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En mand med forskellige identiteter bortfører tre teenagepiger, som må finde en måde at flygte på, inden hans seneste og mest farlige personlighed får overtaget.

Split havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Split på YouTube.Se Split på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Split ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Split stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Split, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Split er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar