Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Split

16/08/2022 | Flixfilm

Split på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: M. Night Shyamalan
Skuespillere: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson
Spilletid: 117 min
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En mand med forskellige identiteter bortfører tre teenagepiger, som må finde en måde at flygte på, inden hans seneste og mest farlige personlighed får overtaget.

Split havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Split på YouTube.Se Split på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Split ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Split stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Split, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Split er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar