Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Spøgelsesserien ‘Lockwood & Co.’ droppet efter en sæson

Spøgelsesserien ‘Lockwood & Co.’ droppet efter en sæson

13/05/2023 | Flixfilm

Tidligere på året havde Netflix premiere på første sæson af fantasy-serien ‘Lockwood & Co.’, men nu kan streamingtjenesten afsløre, at man ikke skal sætte næsen op efter sæson 2.

Netflix har nemlig besluttet, at lægge serien i graven efter blot en enkelt sæson.

Det må være en nyhed, som ærger mange danske Netflix-medlemmer da ‘Lockwood & Co.’ ved premieren den 27. januar 2022 strøg direkte ind på førstepladsen over de mest streamede serier på Netflix.

Her lå spøgelsesserien i flere dage, så mange danskere må have kastet sig over serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lockwood & Co.’, der er baseret på Jonathan Strouds overnaturlige romaner af samme navn, foregår i en tid hvor verden er plaget af spøgelser.

Virksomheder prøver at bekæmpe spøgelserne og det overnaturlige ved at ansatte “psykiske teenagere” til at få bugt med de overnaturlige væsner, men én virksomhed opererer uden opsyn og dens navn er Lockwood & Co.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Den er drevet af Anthony Lockwood, en oprørsk ung iværksætter hjemsøgt af sin mystiske fortid, og den geniale, men excentriske makker George, samt en yderst begavet pige ved navn Lucy.

Ruby Stokes fra streaminghittet ‘Bridgerton‘ havde hovedrollen som Lucy, mens at rollelisten også bestod af navne som Cameron Chapman, Ali Hadji-Heshmati, Ivanno Jeremiah, Luke Treadaway, og Morven Christie.

Første sæson af ‘Lockwood & Co.‘ er på 8 episoder og kan streames på Netflix Danmark.
Skriv kommentar